BAŞKAN GENÇ BALIKÇILARLA BİRLİKTE "VİRA BİSMİLLAH" DEDİ | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim  
Sarıyer Belediyesi
contetns

BAŞKAN GENÇ BALIKÇILARLA BİRLİKTE "VİRA BİSMİLLAH" DEDİ

01.09.2014
Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, balık avı sezonunun başlamasıyla birlikte denize çıkmaya hazırlanan balıkçıları ziyaret etti. 
 
Başkan Genç, 1 Eylül’de başlayacak olan balık avı sezonu öncesinde ekmeğini denizden çıkaran balıkçılarla önce Rumeli Feneri Mahallesi meydanında buluştu. Meydanda bulunan çay bahçesinde kendilerine börek ve çay ikram eden Başkan Genç, yeni sezon öncesinde denize açılacak olan balıkçılara şans diledi. Balıkçıların çektiği sıkıntıyı çok iyi bildiğini ifade eden Genç, kendilerinden gelen soğuk hava deposu taleplerini hayata geçirmek amacıyla bürokratik sorunları aşmak için çabaladıklarını söyledi. Sarıyer’de yapımı devam eden 2 büyük proje (Evlendirme Dairesi ve Yeni Hizmet Binası) için verdikleri mücadeleye atıfta bulunan Başkan Şükrü Genç; “Tıpkı orada olduğu gibi sizlerle birlikte omuz omuza vererek başaracağız. İnanın o süreçte, sizin şu anki durumunuzdan daha iyi bir durumda değildik ” diye konuştu.
 
Beraberinde Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Mehmet Deniz, CHP İlçe Teşkilatı mensupları, Sarıyer Belediyesi Meclis Başkan Vekili Hüseyin Coşkun, Meclis Üyeleri Ali Rıza Yılmaz, Mustafa Balcı, Oktay Aksu, Başkan Yardımcıları Semra Kartal, Gökan Zeybek, İsmail Erdem, Rumeli Feneri Mahalle Muhtarı Şafak Kılınç ve balıkçılarla birlikte denize açılmaya hazırlanan teknelerin bulunduğu limana yürüyen Başkan Genç, heyecanla sezonun son saatlerinin geçmesini bekleyen balıkçılara; rastgele dedi. Geç vakitte gerçekleşen ziyaret sırasında karşılarında Belediye Başkanı’nı gören balıkçılar; “Keşke bütün yetkililer sizin kadar duyarlı olsa” diyerek serzenişte bulundular. Ulusal ve yerel basından da çok sayıda gazeteci ve televizyon kanalının katıldığı ziyaret, yeni balık avı sezonunun ilk dakikalarına dek sürdü.